Tervetuloa uuteen manga-aiheiseen blogiini!

Olen pitänyt elokuvablogia muutaman kuukauden ajan osoitteessa http://emminfilmi.vuodatus.net ja se on osoittautunut ihan mukavaksi puuhaksi. Mielessäni on kuitenkin jo jonkun aikaa kangerrellut blogin perustaminen sen ehkäpä suurimman mielenkiinnon kohteen eli japanilaisen sarjakuvan, animaation ja pelejen ympärille. Pari päivää tulikin erilaisia animeblogeja selailtua ja lopulta loin tämän blogini, jonka tarkoituksena on käsitellä kiinnostuksen kohteitani mahdollisimman monipuolisesti pientä fanityttöilyä pelkäämättä. En kuitenkaan aio sortua ylenpaattisen kiljumiseen tai yaoi-fanittamiseen (en edes ole suuri yaoin ystävä), kuten kyynisimmät ehkä saattaisivat luulla, vaan pyrin objektiivisuuteen ja monipuolisuuteen mahdollisuuksien mukaan. Toivottavasti tulette pitämään kirjoituksistani - ja ehkäpä siinä sivussa myös minusta *le gasp*

Ensimmäistä kunnon kirjoitusta pukkaa varmasti piakkoin, sillä minun on päästävä purkamaan tunteitani Hetalian neljännen kauden suhteen. Uusia pelejä odotan myös saapuviksi - niistä myös lisää myöhemmin.

Jos nyt haluatte jo näin heti aluksi jotakin minusta tietää niin olen nimimerkiltäni Demmi, vuonna 1992 syntynyt ja jo blogin nimen mukaisesti naispuolinen henkilö. Internetin ihmemaassa seikkailen tällä samaisella nimimerkillä tai väännöksellä siitä ja olen aktiivinen esimerkiksi Anikin foorumeilla ja deviantArtissa. Harrastuksiini kuuluvat viulunsoitto, konsolipelit, manga, piirtely ja lueskelu. Luonteeltani olen suhteellisen optimistinen ja iloinen, paikoitellen sarkastinen ja ujohkompi vieraassa seurassa. Katson aika paljon elokuvia ja tykkään seurata esimerkiksi uhreilua TV:stä. Fanityttöilyn suurimpia kohteita tällä hetkellä ovat Hetalia ja Ace Attorney-pelisarja, mutta muitakin hyviä sarjoja toki löytyy. Animea en juuri katso, mutta mangaa tulee kyllä luettua paljonkin.

Eiköhän tuossa ollut jo tarpeeksi. Vielä kerran, tervetuloa blogiini!